Vuotek

Vuotek Oy on Boart Longyearin virallinen maahantuoja, markkinoija ja myyjä Suomessa

Kun valitset Boart Longyearin, et investoi vain laadukkaisiin laitteisiin. Investoit sujuviin projekteihin, tuottavuuteen ja turvallisuuteen. Huomaat kaikesta, että Boart Longyearin tuotteet ovat ammattilaisten ammattilaisille suunnittelemia.

Vuonna 1890 perustettu Boart Longyear on myös maailmanlaajuinen urakoitsija. Pitkä historia ja oma kokemus urakoinnista näkyvät vahvasti yrityksen tuotekehityksessä. Innovaatiot ovat tuottaneet satoja patentteja ja tavaramerkkejä.

Ja kehitys vain jatkuu.

Tunnemme erityistä ylpeyttä, että Vuotek on saanut Boart Longyearin edustuksen yksinoikeudella Suomessa. 

Olemme päässeet alan ykkösen kumppaniksi, koska taustallamme on kymmenien vuosien kokemus kaivos- ja infrateollisuudesta sekä alan liiketoiminnan kehittämiseen, myyntiin ja tekniseen neuvontaan liittyvistä tehtävistä.

Vuotek haluaa vuorostaan olla huippukumppani sinulle. Kartoitamme tarpeesi huolella. Etsimme niihin parhaat ratkaisut Boart Longyearin ja muiden valmistajien korkealuokkaisista, innovatiivisista ja tuottavuutta parantavista tuotteista.

Vuotekilta malminetsintä- ja kaivosurakoitsijat, kaivosyhtiöt sekä louhinta- ja infra-ammattilaiset saavat käyttöönsä kovan luokan kalustot.

Vuotek Oy:n toimintaa ja päätöksentekoa ohjaavat periaatteet:

  1. Harjoitamme liiketoimintaa rehellisesti ja eettisesti.
  2. Olemme avoimia ja läpinäkyviä asiakkaille ja muille sidosryhmille.
  3. Pidämme keskiössä asiakkaat sekä heidän tarpeensa ja odotuksensa. Pyrimme ymmärtämään niitä koko ajan paremmin ja kehittämään toimintaa niiden pohjalta.
  4. Etsimme aina tapoja parantaa palvelua. Palveluiden ja tuotteiden laadunvarmistus on arkinen työkalumme.

Kysyttävää tuotteista?